Нажмите "Enter", чтобы перейти к контенту

Mcdonald’s змінить процес приготування бургерів: розкрито новий рецепт

Більше цікавих новин читайте на сайті - cok.in.ua

Мережа ресторанів Mcdonald’s швидкого харчування оголосила про зміну процесу приготування бургерів після опитування відвідувачів по всьому світу.

Зазначається, що булки стануть м’якше та темніше, компанія буде пекти їх за трьома різними рецептами. У них не буде підсилювачів смаку: тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обсмажування і смаку.

Нові правила приготування ввели з грудня у всіх закладах мережі.

Оновлений рецепт бургерів Mcdonald’s: нововведення

  • розмір булочки змінять так, щоб він співвідносився з м’ясною котлетою;
  • котлети будуть смажити на грилі невеликими партіями, а цибулю до них додавати відразу на етапі обсмажування;
  • сир Чеддер за новою технологією будуть класти в бургер при певній температурі, щоб скибочка «ідеально розплавилася на гарячій котлеті»;
  • у «Біг Маці» збільшать кількість однойменного соусу, щоб він рівномірно розподілявся по всій булочці.

Більше цікавих новин читайте на сайті - cok.in.ua

Будьте первым, кто оставит комментарий!

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    %d такие блоггеры, как: